Web
Analytics Made Easy - StatCounter

PTT novým členem APRSF

S potěšením oznamujeme, že jsme přivítali mezi svými členy společnost PTT CZ s.r.o. 

PTT CZ je evropská dceřiná společnost britské firmy PT Trustees Limited, která ročně spravuje více než 80 miliard Kč chráněných, svěřenských a vázaných fondů pro velké množství podniků. Je největším poskytovatelem cestovních trustů ATOL ve Velké Británii. 

Společnost PTT CZ se specializuje na poskytování na míru vytvořených chráněných účtů, trustů (svěřenských fondů) a escrow řešení pro podniky v České republice a dalších zemích Evropské unie. V tuto chvíli má ve správě aktiva přesahující 1 miliardu Kč ročně a očekává, že v následujících letech bude rychle expandovat.

Mezi typické oblasti expertízy týmu společnosti patří ochrana spotřebitelských plateb především v oblasti nemovitostí a cestovního ruchu a také pro hudební festivaly. Společnost PTT má však zkušenosti s poskytováním služeb v oblasti správy svěřenských fondů souvisejících s podnikáním, včetně oblastí jako je zpracování kreditních a debetních karet, schémata akciových opcí a transakce M&A.

Přestože PTT CZ svou činnost na českém trhu zahájila teprve nedávno, již nyní se díky týmu složenému z prověřených profesionálů a stabilnímu zázemí své mateřské společnosti dostala do vybrané skupiny firem, které kvalitou poskytovaných služeb v oblasti svěřenských fondů v České republice splnily požadavky na přijetí mezi členy APRSF.   

Více o PTT CZ se dozvíte na https://pttrustees.cz/.